Ontwerpers

Decorette werkt voor de adviezen samen met de interieurontwerpers van PINTA. Om tot een persoonlijk interieuradvies te komen voor jouw interieur is het belangrijk dat een interieurontwerper past bij jouw wensen en verwachtingen. Maak hieronder kennis met onze experts. Jij hoeft er geen te kiezen, want wij zorgen voor de juiste match.

Kim

Kim is ruim 18 jaar werkzaam als interieurstyliste en werkt graag voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wilma

Wilma houdt ervan om de klant een verrassend ontwerp mee te geven waarvan ze zeggen 'Daar waren we zelf nooit opgekomen'.

Sabine

Sabine is na het afronden van haar studie interieurarchitectuur sinds 2012 werkzaam als interieurontwerpster. Bij haar ontwerpen hoort een verrassingseffect.

Reggie

Reggie is na haar opleiding Interieurdesign bij Linnartz, ruim 7 jaar werkzaam als interieurontwerpster voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Ze maakt ontwerpen en totaalconcepten voor huizen, kantoren, horeca en winkels.

Christel

Christel is na het volgen van diverse opleidingen, waaronder de academie en een studie bouwkunde, 18 jaar werkzaam als interieurontwerper - bouwkundige & stylist.

Marie-Gon

Marie-Gon heeft ruim 15 jaar ervaring als interieurstylist in een heel breed vakgebied. Naast particuliere interieurs heeft zij veel projecten gedaan, zoals restaurants, hotels, sportscholen et cetera. Daarnaast geeft zij (kleur)trainingen